leerlingorganisaties

Op deze pagina vindt u meer informatie over organisaties binnen school die door de leerlingen opgezet en geleid worden.

 

Leerlingenraad 

De leerlingenraad van het Stella Maris College bestaat uit gemotiveerde leerlingen die elk een leerjaar/niveau vertegenwoordigen. De raad komt maandelijks bijeen voor vergadering met het doel  ervoor te zorgen dat de leerlingen op onze school een fijne en prettige schoolcarrière doorlopen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via llr.stellamaris@gmail.com of @stella.leerlingenraad op instagram. 

Debatclub 

Logisch nadenken, stellingen verdedigen en presenteren: allemaal vaardigheden die je goed kunt gebruiken in je verdere leven. Bij StellaDebate zijn leerlingen van alle niveaus juist hiermee bezig. Elke dinsdag komt de debatclub bij elkaar om samen te oefenen en elk jaar doen we mee aan verschillende wedstrijden. We zien je graag terug bij onze club!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via stelladebatclub@gmail.com of @stella.debate op instagram. 

JuuPu

JuuPu is een beweging van, voor en door jongeren. JuuPu laat jongeren ervaren hoe het is om iets goeds te doen voor een ander, zonder iets terug te verwachten. Om de zoveel tijd organiseren wij daarom op het Stella Maris College een voedsel inzamelingsactie voor mensen die in armoede leven. 

GSA

Het GSA (Gender Sexuality Alliance) is een organisatie op school, die zich inzet voor zaken rondom LHBTQ+ op school. Onze GSA bestaat uit een leuke, gezellige groep leerlingen. Samen organiseren wij een aantal dingen die je misschien wel bekend voorkomen, zoals paarse vrijdag en natuurlijk onze jaarlijkse rozen actie! Daarnaast zullen we dit jaar ook nog iets gaan doen in het kader van pridemonth in juni. Het GSA is open voor iedereen, voor zowel mensen binnen en buiten de LHBTQ+ gemeenschap. Ook kunnen mensen op school bij ons terecht voor vragen rond het onderwerp LHBTQ+ . Lijkt het jouw nu leuk om ons te helpen en je aan te sluiten bij het GSA of heb je vragen, stuur dan een mail naar: stellamaris.gsa@gmail.com of dm ons op insta: gsa_stellamariscollege