Welkom!

Wij begrijpen dat het maken van een schoolkeuze voor uw zoon of dochter niet altijd eenvoudig is.

Binnen onze school krijgen onze leerlingen begeleiding die gericht is op persoonlijke groei. Hierbij kunnen zij een beroep doen op onze vakbekwame en betrokken medewerkers. Leerlingen krijgen daarbij adequate vakinhoudelijke en individuele begeleiding.

Daarnaast biedt het ondersteuningsteam begeleiding in het kader van passend onderwijs en wordt daarbij versterkt met deskundigen op het gebied van hoogbegaafdheid.

Inschrijven schooljaar 2024-2025

Brugklas

De landelijke inschrijfperiode voor het voortgezet onderwijs is van 25 maart 2024 t/m 31 maart 2024. In deze genoemde week kunt u zich, door het klikken op de onderstaande link, aanmelden. 

Voor schooljaar 2024-2025 zijn onze brugklassen vmbo Basis en vmbo Kader vol. Wij kunnen op dit niveau daarom helaas geen nieuwe brugklassers aannemen.

Klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier voor de brugklas van onze school.

Heeft u vooraf al vragen over de aanmelding van uw kind dan kunt u contact opnemen met groep8@stellamariscollege.nl

Instromers

Instromers vanuit andere middelbare scholen worden verzocht contact op te nemen met de leerlingcoördinator van het betreffende leerjaar.

De contactgegevens van de leerlingcoördinator zijn hier te vinden.

Activiteiten 2023 - 2024

Dit schooljaar hebben wij verschillende activiteiten voor leerlingen van groep 7 en 8 op het programma staan. Zo was op 28 oktober 2023 de open dag van onze school. Heb je deze gemist en wil je graag nog een kijkje nemen in ons schoolgebouw? Mail dan naar groep8@stellamariscollege.nl om een afspraak te maken. 

Voorpagina Website Tekengebied 1

Handige informatie

Schoolgids

In deze schoolgids vindt u de belangrijkste zaken over de dagelijkse gang van zaken op onze school.

Open dag

Onze open dag heeft plaatsgevonden op zaterdag 28 oktober 2023.

Virtuele tour

Wil je onze school al eens virtueel bekijken? Dat kan via onze zelf gemaakte virtuele rondleiding van 2021.

Waarom kiezen voor het Stella Maris College?

Bij onze streekschool Stella Maris voel ik mij welkom, voel ik me thuis. Ik word gezien en gehoord. De gezonde en veilige omgeving creëert warmte, rust en energie. In deze positieve en enthousiaste gemeenschap kan ik zijn wie ik ben en groeien naar wie ik wil worden. Zelf, maar niet alleen. Geholpen door de beste begeleiding word ik gemotiveerd aan te pakken. Ik doe dingen om er toe te doen. Samen. Met elkaar.

Afbeelding2

Activiteiten voor basisschoolleerlingen

Beleefmiddag groep 7

10 april 2024

Volg korte proeflessen en leer op een leuke manier alvast het Stella Maris College kennen. 

Beleefmiddag groep 8

17 januari 2024

Volg korte proeflessen en leer het Stella Maris College kennen. Kom jij uit de "Stella Maris escape room"? 

Info-avond

28 november 2023

Een avond speciaal georganiseerd voor u als ouders en voor uw kind om meer te weten te komen over onze school en de mogelijkheden die wij bieden. Komen jullie ook?

Afbeelding3

Wat gebeurt er verder met mijn aanmelding?

Als je ervoor kiest om je aan te melden bij het Stella Maris College dan moet je eerst het aanmeldingsformulier invullen. De gegevens van alle nieuwe leerlingen worden dan verwerkt. Ook krijgen wij de informatie van de basisschool, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op jouw komst. Als de aanmelding binnen is, krijgen je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Het schooladvies van de basisschool wordt gevolgd en met toestemming van jou en jouw ouders wordt er contact opgenomen met de basisschool als er nog vragen zijn.

Vlak voor de zomervakantie zijn de klassen ingedeeld en wordt er een kennismakingsmiddag gepland om alvast kennis te maken met de nieuwe klas en mentor! 

Ondersteuning

Wij steken veel energie in de begeleiding van de leerling. De persoonlijke mentor staat dicht bij de leerling en wordt ondersteund door het ondersteuningsteam.

Als een leerling het even moeilijk heeft op een bepaald vlak wordt de extra ondersteuning ingezet. We gaan dan kijken welke hulp passend is bij de leerling.

Verder hebben wij ook een maatwerkklas en pitstop voor leerlingen die dit nodig hebben.

Www.Guyhouben.Com Stelllamarisvalkenburg Fullres 26

Aanvraag persoonlijk gesprek

Aanvraag gesprek

Vul hier uw volledige naam in
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?

Veel gestelde vragen

Hebben jullie als ouders of jij als toekomstige leerling nog vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Het is ook mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te vragen via het contactformulier hiernaast.