Brugklas

Dit schooljaar ga je een keuze maken voor een middelbare school!

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke activiteiten er zijn om kennis te maken met onze school. Deze zijn binnenkort terug te vinden op de poster, maar er is ook meer informatie te vinden in het menu aan de rechterkant. Daarnaast kun je hier de belangrijkste informatie vinden over onze school die je nodig hebt om je aan te melden.

activiteiten:

Open dag: zaterdag 15 oktober
Beleefcafé ouders en leerlingen: woensdag 30 november
Beleefmiddag leerlingen groep 8: woensdag 25 januari
Beleefmiddag leerlingen groep 7: woensdag 5 april

Wat gebeurt er verder met mijn aanmelding?

Als je ervoor kiest om je aan te melden bij het Stella Maris College dan moet je eerst het aanmeldingsformulier invullen. De gegevens van alle nieuwe leerlingen worden dan verwerkt. Ook krijgen wij de informatie van de basisschool, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op jouw komst. Als de aanmelding binnen is, krijgen je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Het schooladvies van de basisschool wordt gevolgd en met toestemming van jou en jouw ouders wordt er contact opgenomen met de basisschool als er nog vragen zijn.

Vlak voor de zomervakantie zijn de klassen ingedeeld en wordt er een kennismakingsmiddag gepland om alvast kennis te maken met de nieuwe klas en mentor! 

Beleefcafé 2022