Informatieavond 2023

Wij heten u van harte welkom op de informatieavond van het Stella Maris College, een avond speciaal georganiseerd voor u als ouders en voor uw kind om meer te weten te komen over onze school en de mogelijkheden die wij bieden. De avond vindt plaats op dinsdag 28 november 2023 en begint om 19:00 uur in de aula van onze school. Graag delen wij met u wat informatie over het programma en hoe u zich kunt inschrijven voor de informatiecarrousel.

Het programma begint met een algemeen praatje over onze school en met name over onze tweejarige brugklas. Tijdens deze introductie is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan onze leerlingen en medewerkers.

Na het algemene stuk heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de informatiecarrousel die u meer inzicht zullen geven in specifieke aspecten van ons onderwijsaanbod. Hieronder vindt u een overzicht van de onderwerpen waarvoor u zich kunt inschrijven:

  • Meer- en hoogbegaafdheid
  • Gymnasium & Fast Lane English (FLE)
  • Het profiel Dienstverlening en Producten voor het VMBO
  • Ondersteuning en maatwerk

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte beschikbaar hebben voor alle deelnemers, verzoeken wij u vriendelijk om u van tevoren in te schrijven voor de onderwerpen van uw keuze. U kunt dit doen door het aanmeldformulier hiernaast in te vullen.

Wij hopen u van harte te verwelkomen op onze informatieavond.

Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via groep8@stellamariscollege.nl.