𝗟aser tag tournament

18-10-2021 maandag 18 oktober 2021

𝗟𝗔𝗦𝗘𝗥 𝗧𝗔𝗚 𝗧𝗢𝗨𝗥𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧
Op vrijdag 29 oktober organiseert Meerssen Beweegt voor de jeugd van Gemeente Meerssen in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar een 4vs4 Battle Mode, Laser Tag Tournament. De locatie voor dit te gekke evenement is het Stella Maris College.

𝗕𝗔𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗠𝗢𝗗𝗘
Struinend door de gangen ga je opzoek naar jouw tegenstander. Lukt het jou om deze uit te schakelen dan verdien je punten, maar let hierbij goed op dat je zelf niet geraakt wordt. Je speelt met 4 vrienden, minimaal 4 speelrondes tegen andere teams. De 2 teams met de meeste punten spelen vervolgens nog een finale ronde.

𝗦𝗣𝗘𝗘𝗟𝗧𝗜𝗝𝗗𝗘𝗡
Je kan je met jouw team opgeven voor 1 van onderstaande blokken. Een team dient te bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Geef bij inschrijving de voorkeursvolgorde aan. Dus bijvoorbeeld keuze 1: blok 2, keuze 2: blok 1, keuze 3: blok 3

𝘉𝘭𝘰𝘬 1 𝘷𝘢𝘯 09.30 – 12.30 𝘶𝘶𝘳 (𝘱𝘭𝘦𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 8 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘴)
𝘉𝘭𝘰𝘬 2 𝘷𝘢𝘯 12.00 – 15.00 𝘶𝘶𝘳 (𝘱𝘭𝘦𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 8 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘴)
𝘉𝘭𝘰𝘬 3 𝘷𝘢𝘯 14.30 – 17.30 𝘶𝘶𝘳 (𝘱𝘭𝘦𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 8 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘴)

𝗦𝗣𝗘𝗟𝗥𝗘𝗚𝗘𝗟𝗦
• Vanwege de situatie rondom COVID-19 zullen er tijdens de Laser Tag Tournament 𝗴𝗲𝗲𝗻 verdere beperkingen gelden. Echter heeft uw zoon/dochter, uzelf of andere huisgenoten milde klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging? En/of heeft uw zoon/dochter, uzelf of andere huisgenoten plotseling verlies van reuk en smaak? 𝗕𝗹𝗶𝗷𝗳 𝘁𝗵𝘂𝗶𝘀!
• Deze activiteit is voor jeugd van 11 t/m 16 jaar uit de gemeente Meerssen of leerlingen van het Stella Maris.
• De kosten bedragen € 15 per ingeschreven team. 𝗕𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗴𝗲𝗽𝗮𝘀𝘁 𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝘇𝗲𝗹𝗳.
• Aan de Laser Tag Tournament kan een maximum van 24 teams meedoen: 𝘃𝗼𝗹=𝘃𝗼𝗹!
• Per blok kunnen 8 teams deelnemen.
• De datum en tijdstip van inschrijving geld als aanmeldmoment en kan meewegen in het wel of niet toegelaten worden tot het Tournament.
• Door inschrijven ga je een betalingsverplichting aan.
• Neem zelf geschikt(e) (sport- en buiten)kleding, drinken en eten mee.
• De activiteiten worden begeleid door professionals van Meerssen Beweegt met een BHV-diploma, samen met gecertificeerde partners.
• De activiteit vindt binnen plaats.
• Wijzigingen in programma en tijden voorbehouden.
• Deelname is geheel op 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗿𝗶𝘀𝗶𝗰𝗼. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel letsel of schade.
• Er kunnen foto’s en/of video’s gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet dat uw zoon of dochter op een foto komt te staan, dan verzoeken wij u dit in de email van inschrijving aan te geven.
• Heeft u een laag inkomen? Er zijn verschillende regelingen beschikbaar zodat uw zoon of dochter toch kan deelnemen aan de laser tag tournament. Neem hiervoor contact op met Baudouin via baudouin.clairbois@meerssen.nl .

𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡
Inschrijven kan door een email te sturen naar 𝗯𝗮𝘂𝗱𝗼𝘂𝗶𝗻.𝗰𝗹𝗮𝗶𝗿𝗯𝗼𝗶𝘀@𝗺𝗲𝗲𝗿𝘀𝘀𝗲𝗻.𝗻𝗹 .Vermeld in de aanmelding per team de volgende gegevens:

𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐞𝐫𝐩 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗲𝗺𝗮𝗶𝗹: inschrijven Laser Tag Tournament

𝗜𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁:
𝗧𝗲𝗮𝗺𝗻𝗮𝗮𝗺:
𝗩𝗼𝗼𝗿𝗸𝗲𝘂𝗿 𝗕𝗹𝗼𝗸 𝗞𝗲𝘂𝘇𝗲 𝟭: 𝗞𝗲𝘂𝘇𝗲 𝟮: 𝗞𝗲𝘂𝘇𝗲 𝟯
𝐕𝐨𝐨𝐫- 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝗺𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺:
𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻:
𝐍𝐨𝐨𝐝𝐧𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫:

 

245353796 240436731447681 8145241603929761754 N (1)