Info-avond 2022-2023

Woensdag 30 november vanaf 19.00 uur.

Na het succesvolle beleefcafé van afgelopen schooljaar, zullen we dit jaar wederom een beleefcafé organiseren voor leerlingen en ouders. Vorig jaar moest het online, maar dit jaar wordt het mogelijk om vanuit de aula live erbij te zijn of om vanuit thuis mee te kijken. 

Het wordt wederom een interactieve avond waarbij ouders en leerlingen live vragen kunnen stellen vanuit de zaal of vanuit thuis. 

Terugblik online Beleefcafé 2022

Vol trots kijken we terug op een fenomenale avond. Zowel voor- als achter de schermen werd bijna 2 uur lang keihard gewerkt om de live uitzending van het Beleefcafé goed te laten verlopen. De streaming gebeurde via YouTube. Voordat de uitzending begon kwamen de vragen al binnen via e-mail. Tijdens de streaming was dit ook mogelijk via WhatsApp. De vragen bleven binnenstromen. In rap tempo werden ze verwerkt door een team, zodat deze live beantwoord konden worden.

De reacties van buitenaf op het Beleefcafé waren lovend! De presentatoren begeleidden de uitzending alsof ze dit dagelijks deden. De leerlingen, leerkrachten en ook ouders van de ouderraad gaven welgemeende eerlijke antwoorden op de vragen.

De muzikale intermezzo’s door Tjen van Weersch uit 5 VWO, zorgden voor een sfeervol geheel.

Gaandeweg de uitzending bleef het aantal kijkers stijgen. Uiteindelijk hebben bijna 700 kijkers op de uitzending ingelogd.

Naast een goede doordachte, praktische en technische voorbereiding, waren het de mensen die vóór de camera stonden die er voor zorgden dat het een fantastische avond werd.

Een groot compliment voor alle mensen die deze avond tot een succes hebben gemaakt.