Verkiezingen Medezeggenschapsraad 2021-2022

25-5-2021

In de afgelopen weken hebben docenten, ouders en leerlingen zich kunnen kandideren voor een zetel in de Medezeggenschapsraad van het Stella Maris College. Een zetel is in principe voor 3 jaar. Hieronder stellen de kandidaten zich kort voor. In de week van 7 juni kunt u via een online verkiezing op de kandidaat van uw eigen geleding stemmen. Meer informatie volgt via de nieuwsbrief.

Voor de personeelsgeleding waren er twee zete​ls vacant. Er zijn bij de verkiezingscommissie slechts twee aanmeldingen binnen gekomen, waardoor er geen verkiezingen gehouden hoeven te worden voor deze plekken. We feliciteren Angelo Harings en Herman Coenen met een nieuwe termijn van drie jaar.

Voor de oudergeleding zijn er twee aanmeldingen voor slechts één zetel.

Voor de leerlinggeleding zijn er maar liefst drie zetels beschikbaar en hiervoor hebben we zes kandidaten.

In de bijlage stellen de kandidaten zich alvast kort aan jullie voor.

Stella Nieuw Achtergrond