Coronabesmettingen locatie Valkenburg

5-4-2021

Helaas heeft ook het coronavirus zijn sporen achtergelaten op de locatie Valkenburg. Het management heeft besloten om geen risico's te nemen, waardoor een aantal klassen deze week online lessen zullen volgen.
Aangezien er in de bovenbouw clusters en keuzevakken zijn waarbij leerlingen van meerdere klassen met elkaar in aanraking komen, is besloten dat meerdere klassen thuisonderwijs zullen volgen. Het betreft de volgende klassen:
1A, 3A, 3B, 3C, 3D, 4A, 4B en 4C

Voor deze leerlingen geldt dat de lessen doorgaan via teams en ze zeer alert moeten zijn op gezondheidsklachten. Bij klachten graag direct een testafspraak maken.

De leerlingen en ouders van de betreffende klassen zijn reeds per mail op de hoogte gesteld. De GGD doet verder een bron- en contactonderzoek.

School Corona 1