Winter Games!

12-2-2021

Op zaterdag 20 februari wordt de tweede editie van de Winter Games georganiseerd. Wederom een dag waarin jeugd en jongeren weer eens goed in beweging kunnen komen.

Wintergamesheiveldbunde

Sport- en beweegmiddag
Van 10:00 uur tot 15:00 uur zijn er diverse sport en spelmomenten voor én door de jeugd van Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten. In samenwerking met Scouting Bunde, TC Bunde, HVM, Karate Do Pora en VV Bunde kunnen kinderen van 6 tot en met 11 jaar en jongeren van 12 tot en met 17 jaar meedoen aan een grote Stormbaan, Padel, Uni-Hockey, Archery Tag (boogschieten). 

De kinderen van 6 t/m 11 jaar zijn welkom van 10.00 – 12.00 uur. De jeugd van 12 tm 17 jaar is welkom van 13.00 – 15.00 uur.

Gratis deelname en coronamaatregelen
Deelname is gratis en aanmelden is wel nodig. De organisatie houdt rekening met de coronamaatregelen en zorgen voor een veilige omgeving. Er is voor de ouders een kiss & ride zone. Publiek in de zaal is niet toegestaan. Informatie en vragen kunnen belangstellenden stellen via baudouin.clairbois@meerssen.nl .

Opgeven kan door een email te sturen naar baudouin.clairbois@meerssen.nl. Vermeld in de email je naam, je leeftijd en je school. Opgeven kan tot vrijdag 19 februari 17.00 uur. Je mag je ook aanmelden met een groepje.