Beleef Valkenburg 75 jaar bevrijd

 

Vrijdag 13 september zijn er geen lessen op de locatie Valkenburg. Uw kind neemt deel aan een schitterend programma dat speciaal voor de jeugd samengesteld is in het kader van “Valkenburg 75 jaar bevrijd.” In de diverse lessen worden de leerlingen voorbereid op deze activiteit.

Wij vinden het belang van deelname aan deze dag zo belangrijk dat deze happening een verplichte activiteit is voor alle leerlingen. De leerlingen worden uiterlijk om 8.30 uur op school verwacht. Vervolgens controleert de docent de aanwezigheid van de leerlingen. Om kwart voor negen vertrekken de kinderen onder begeleiding naar het open lucht theater. Vanaf 9.00 uur tot 15.15 uur kijken we naar een toneelvoorstelling, lopen groepsgewijs door Valkenburg, worden geconfronteerd met belevenissen uit WO II, krijgen een lunch uit de gaarkeuken en wordt de dag afgesloten met een viering en een parade.  

Vanaf 15.15 uur is er op het Walramplein een bevrijdingsfestival dat voor iedereen toegankelijk is. Wij nodigen u van harte uit daarbij aanwezig te zijn. Uiteraard kunt u ook al veel eerder deze dag in Valkenburg met ons meebeleven.

Schermafbeelding 2019-09-03 om 12.38.49.png

Nieuwsarchief