2e plaats voor leerlingen Stella Mariscollege vakwedstrijd bij ‘Dienstverlening en Producten’

 

Op donderdag 15 maart kwamen Armando Wessels, Lara Boves en Romina Reneerkens, namens Limburg uit tegen de nummer 1 leerlingen uit de overige Nederlandse provincies.

WhatsApp Image 2018-03-19 at 16.35.37.jpeg

Gedurende 5 enerverende uren, gingen ze aan de slag met het organiseren en promoten van verschillende activiteiten binnen het thema ‘het duurzame huis’.
Hun talenten van organiseren, plannen en samenwerken kwamen hen ten goede bij het maken van verschillende multimediale producten; waaronder een film en een instructiekaart.
Kwaliteiten als goed lezen, schrijven en presenteren waren de verworven competenties die in de verplicht te schrijven ‘nieuwsbrief’ ervoor zorgden dat ook deze er nagenoeg perfect uitzag.

Hoe spannend was het wel niet op het moment dat de presentatrice, in willekeurige volgorde, de drie beste teams van Nederland op het podium vroeg en daarbij “Het Stella Maris College” noemde…. Met een minimaal verschil tussen hen en de nummer 1 (CSW Toorop uit Middelburg) mogen onze leerlingen dan ook het zilver in ontvangst nemen.

Wij feliciteren de deelnemers van harte met dit resultaat en weten dat voor deze drie het eindexamen D&P een peulenschilletje zal zijn ;)

Twee overige Limburgse scholen mochten prijzen in ontvangst nemen:

-        Valuascollege - Venlo behaalde de 3e plaats in de sector economie en ondernemen
-        Blariacumcollege – Venlo behaalde de 3e plaats in de sector media, vormgeving & ICT

 

29342988_1906309626076987_3752009438843728259_n.jpgNaast de Skills Talents wedstrijden, waren er ook wedstrijden voor de mbo-leerlingen. Bij de Skills Heroes wedstrijden mocht onze oud-leerlinge Rachel de Meij de 1e prijs in de wacht slepen bij het vakgebied “Evenementenorganisatie/Marketing en Communicatie”. Wij zijn hier natuurlijk ook erg trots op!

 

Meer uitslagen van de vakwedstrijden vind u op: http://www.skillstalents.nl/uitslagen-2017-2018

Nieuwsarchief