Start schooljaar 2018-2019.

Start schooljaar? Jazeker! Hoewel de vakantie nog maar amper een week bezig is, staat het nieuwe schooljaar al in de steigers. In de laatste week van de vakantie worden de puntjes nog op de ‘i’ gezet, zodat we op maandag 20 augustus 2018 in alle hevigheid kunnen losbarsten met lessen en aanverwante activiteiten.

Voor een goed overzicht van wat er allemaal op het programma staat, is de jaaragenda 2018-2019 voor de locatie Meerssen aan de website toegevoegd. Hierin zijn alle vakanties en vrije dagen terug te vinden, maar ook andere les-vrije dagen, toets- en ritsweken, excursies en ga zo maar door. Klik telkens onderaan het scherm op het tabblad van de gewenste maand voor een maandoverzicht. 

In de kolom ‘Planning’ zijn de vakanties en aangepaste lesroosters terug te vinden, uitgesplitst naar GPL en de reguliere stroom. In de kolom ‘Leerlingen’ staan alle activiteiten die belangrijk zijn voor leerlingen. In de kolom ‘Ouders’ staan de activiteiten die in de eerste plaats voor ouders zijn bestemd, maar ouders doen er goed aan ook de kolom ‘Leerlingen’ te bekijken. 

Benieuwd naar de jaaragenda? Kijk bij het tabblad "Ouders"

We wensen iedereen nog vijf heel fijne vakantieweken toe. Tot ziens op 20 augustus!

Nieuwsarchief