FLE en Shakespeare

 Op 21 september hebben leerlingen Fast Lane English uit de vijfde en zesde klas de voorstelling ‘Het Verzamelde Werk van William Shakespeare’ bezocht in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Deze voorstelling, opgevoerd door het Nationale Theater, behelst het gehele oeuvre van William Shakespeare als toneelschrijver maar benadert ze op een humoristische wijze. Onze leerlingen hebben vol enthousiasme gekeken, geluisterd en zelfs meegedaan. Na afloop waren de reacties dan ook ontzettend positief.

Het is niet de eerste keer dat FLE leerlingen het theater gezamenlijk bezoeken. Vorig schooljaar hebben wij het toneelstuk Othello bezocht met ruim 100 leerlingen uit leerjaar 3, 4, 5 en 6. De docenten zijn trots op het feit dat onze leerlingen zich hier zo voor interesseren en mee willen naar toneelvoorstellingen.

Bekijk hier de ‘teaser’ van deze hilarische theatervoorstelling! Mocht je spijt hebben dat je er niet bij was, er is op maandag 27 november nog een voorstelling in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

 

 

Nieuwsarchief