Stella Maris Cabaret 2017 halverwege.

poesminoes.jpgWe mogen terugkijken op een geslaagd eerste weekend. Drie maal uitverkocht! En op maandag de school weer operationeel. Als je kijkt hoe groot de voorstelling is mag 't elk jaar weer een klein logistiek wondertje heten dat de deelnemers na dat eerste enorm druk en vermoeiend cabaretweekend toch steeds weer de prijzenswaardige prestatie-na-de-prestatie leveren: het opleveren van een gebouw waarin het onderwijs zijn doorgang kan vinden! Chapeau!!!

De cabaretdeelnemers kunnen ook qua voorstellingen terugkijken op een mooi eerste weekend. Het publiek heeft genoten en in de pers werd de loftrompet gestoken met het Stella Maris Cabaret 2017: Uit de Kluis! (klik op de afbeelding voor het krantenartikel).

Heb je nog geen kaarten en wil je de voorstelling toch bezoeken? Geen nood, op het moment van schrijven is alleen de zaterdagvoorstelling van 11-2 uitverkocht. Voor de show van vrijdagavond is nog een zeer beperkte hoeveelheid kaarten. Zondag zijn er twee shows - zowel voor de matinee als voor de avondvoorstelling zijn nog kaartjes beschikbaar. Klik door naar op www.stellamariscabaret.nl om je toegangskaartje te kopen!

Aan alle deelnemers wensen we voor komend weekend: toi toi toi en alle bezoekers: welcome and enjoy the show!!!


artikelcabaret2017.jpg

Nieuwsarchief