Cabaret 2017: Eerste terugblik

Met Stella Maris Cabaret 2017 Uit de Kluis werd door honderden leerlingen, collega's en medewerkers weer een spetterend schoolcabaret neergezet. Krachtige zang, prachtige dans, mooi meerstemming werk. Lief en ontroerend toneelspel, maar Lene en Tilla waren ook aardig kritisch. En zo hoort dat. Zeer afwisselende nummers maakten de show meer dan de moeite waard. We realiseren 't ons niet vaak genoeg maar we hebben goud in handen! Wat kunnen leerlingen enorm veel en wat zijn ze ontzettend goed als ze uitgedaagd worden en mogen excelleren! Maar dat geldt ook achter de bühne: hoe gedisciplineerd kunnen ze samenwerken, hoe saamhorig kun je zijn en wat is 't mooi om te zien hoe die draadloze microfoons supersnel overgezet worden van speler naar speler zodat ze op toneel kunnen schitteren: daar doet de anonieme technicus 't voor!

Met een eerste terugblik laten we meer zien dan alleen een beschrijving: van een aantal muzieknummers hebben we al camerabeelden! Sid Thönissen maakte met zijn camera mooie beelden. We laten die beelden zien omdat op die camera ook het zaalgeluid wordt opgenomen - dit is dus hoe 't was het live-in-de-zaal!

Alle deelnemers: proficiat met jullie geweldige prestatie! Heerlijk nagenieten met Khyra, Veerle, Joëll, Olivia, Rafke met Ingo, Marcia, Daphne, Kau, Jerom, Riëlle, Maria, Anne-Fleur, Maxime, Willemijn en de rest van het showkoor!

Nieuwsarchief