Carlos Veraart, locatiedirecteur Meerssen, stelt zich voor

 

Beste leerlingen en ouders,

 

IMG-20161016-WA0060.jpg

Graag wil ik mij aan alle leerlingen van het Stella Maris College Meerssen en hun ouders voorstellen als hun nieuwe locatiedirecteur.

In de laatste schoolweek van het schooljaar 2015-2016 heb ik mij al, digitaal, aan alle docenten van het Stella Maris College voorgesteld. Afgelopen week heb ik dan eindelijk een groot deel van het team persoonlijk mogen ontmoeten. Op maandag 17 oktober start ik officieel als locatiedirecteur In Meerssen.

Mijn naam is Carlos Veraart. Ik ben 53 jaar, getrouwd en in het gelukkige bezit van twee mooie en lieve dochters van 20 respectievelijk 17 jaar.

De afgelopen 14 jaren was ik als directeur werkzaam bij openbare basisschool De Regenboog in Maastricht. In de overstap naar het voortgezet onderwijs zie ik een uitdaging om mijn kennis, ervaring en mens-zijn in een andere omgeving in te zetten. Een omgeving die de komende jaren behoorlijk in beweging zal zijn.

Samen met de centrale directie LVO Heuvelland, mijn directe collega Wien Bergmans, locatiedirecteur Valkenburg, de teamleiders, het onderwijs ondersteunend personeel en alle docenten wil ik de ontwikkelingen binnen en rondom het Stella Maris College volgen, stimuleren, ondersteunen en leiden.

Ik hoop de komende tijd vooral ook voor de leerlingen een herkenbaar gezicht te worden. Mijn passie voor het onderwijs is vooral gericht op het geluk van kinderen. Jongeren die met plezier naar school komen zijn gemotiveerd om te leren en zich te ontwikkelen. Hoe groter hun motivatie, hoe beter zij zullen presteren en functioneren op school.

Kortom: ik kijk enorm uit naar mijn start op het Stella Maris College!

 

Nieuwsarchief