Oproep deelname onderzoek dyslexiebegeleiding Meerssen

Momenteel is er een vierdejaars stagiaire Toegepaste Psychologie op het Stella Maris College, locatie Meerssen, werkzaam om haar afstudeeronderzoek uit te voeren.

Dyslexiewiel-300x300.pngDit onderzoek gaat over leerlingen met dyslexie en hoe zij hierin het beste begeleid kunnen worden door school.

Voor de herfstvakantie hebben alle ouders van de leerlingen met dyslexie hier een mail over ontvangen. Wij hebben namelijk toestemming nodig om de gegevens uit de vragenlijst te verwerken tot een adviesverslag.

Het invullen van de vragenlijst is volstrekt anoniem en duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. De leerlingen ontvangen een link waarmee ze de digitale vragenlijst kunnen openen en invullen.

Voor het onderzoek hebben wij minimaal 70 deelnemers nodig. Op dit moment hebben wij pas 29 reacties ontvangen. Wij vragen uw hulp voor dit belangrijk onderwerp!

Tot en met vrijdag 4 november kan het toestemmingsformulier nog ingeleverd worden bij mevr. Weusten of mevr. Schoemaker (zorgcoördinatoren, kamer 105).

Het formulier mag ook via de mail teruggestuurd worden

(m.weusten@lvo-heuvelland.nl).

Bedankt voor uw medewerking.

 

Bijlage: het toestemmingsformulier kan hier worden gedownload.

Nieuwsarchief