Studiebegeleiding locatie Valkenburg

 

In het voortgezet onderwijs komt het zeer regelmatig voor dat leerlingen slechte leerprestaties leveren doordat; zij niet genoeg of op een verkeerde manier bezig zijn met huiswerk en/of leerwerk, de thuissituatie niet geschikt is om te studeren, concentratieproblemen hebben, etc, etc. Het gevolg hiervan is dat leerlingen moeten doubleren of zelfs een lager schoolniveau kiezen. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Met de juiste coaching en studiebegeleiding van Studiebegeleiding Erasmus is ook deze leerling in staat om zijn leerprestaties en streefniveau te verhogen.

Wij zijn Studiebegeleiding Erasmus, in het kort ook wel SBE genoemd. Sinds dit schooljaar zijn wij ook actief op het Stella Maris College te Valkenburg. In deze korte periode zijn we erg blij te vermelden dat we onze plaats binnen de school al hebben gevonden. Wij dragen graag bij aan de warme sfeer die er op de school heerst.  

Studiebegeleiding Erasmus staat bekend om zijn manier van begeleiden! Wat bieden wij zoal aan:

1.      Structuur bieden in de leerstof.

2.      Veel aandacht voor het zelfstandig ‘leren-leren’.

3.      Uitleg van leerkrachten.

4.      Het overhoren van leerwerk.

5.      Controle en uitbreiding van de studievaardigheden van de leerlingen.

6.      Leren in een bekende omgeving.

7.      Etc

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 14.30 uur t/m 17.30 uur. U kunt ons vinden in het gebouw van Stella Maris Valkenburg. Hier hebben wij ons eigen toegewezen lokaal.

Is SBE een interessante optie voor u of heeft u vragen m.b.t. SBE? Dan kunt u altijd bellen naar Jelle Hünen 06-31796358 of een mail sturen naar jwjhunen.sbe@gmail.com.

Daarnaast kunt u ook onze website bezoeken www.huiswerkbegeleidingerasmus.nl voor meer informatie.

 

Studiebegeleiding Erasmus
De weg naar een betere toekomst

Nieuwsarchief