Open dag - Locatie Meerssen

Op 9 januari opende de havo- en vwo-locatie van het Stella Maris College te Meerssen tussen 11.00 en 15.00 uur haar deuren voor de jaarlijkse Open Dag.

Dit jaar toonde de school concreet haar plannen voor vernieuwd onderwijs.

In een welkomstwoord werden alle bezoekers voorbereid op wat zij zouden kunnen ervaren tijdens de proeflessen. Tijdens de proeflessen zelf ondergingen leerlingen samen met hun ouders de onderdompeling in vakoverschrijdende lessen.

Na de proeflessen mochten bezoekers dwalen door de school waarbij zij kennis konden nemen van allerlei aspecten van het Stella Maris College te Meerssen.

De school kan terugkijken op een overweldigende toestroom van bezoekers. Uit alle windrichtingen kwamen jonge mensen en volwassenen een kijkje nemen binnen de muren van de school.

Het Stella Maris is blij met deze belangstelling.  Het Stella Maris College is een school die hard werkt aan goede resultaten. Goede onderwijskundige aspecten zitten geworteld in de structuur van de school. Daarnaast streeft de school actief naar verbeteringen door ontwikkeling van een andere kijk op leren en begeleiden.

Het Stella Maris College dankt alle bezoekers (jong en oud) voor hun belangstelling. De schoolleiding  dankt ook alle medewerkers van de school en alle leerlingen die tijdens de Open Dag een handje hielpen. Dankzij hen werd het een fantastische dag en kan de school vertrouwen op een instroom die de school in de gelegenheid stelt om  haar goede werk voort te zetten.

Nieuwsarchief