Gaas in de Gats!!!

Gaaaassssss!!

gaas.jpgwij zijn Dani Jansen (HA5B) en Kay Frissen (HA5C). Over een aantal weken staan de eindexamens weer voor de deur. Voorafgaande hieraan moeten wij natuurlijk nog een profielwerkstuk in elkaar weten te zetten. Hier hebben wij het onderwerp ‘Het organiseren van een evenement’ voor uitgekozen.

Misschien hebben jullie al enige posters op school zien hangen of op Facebook het een en ander voorbij zien komen, maar de eerste editie van Gaas in de Gats is werkelijkheid. 6 januari 2017 gaat ‘t allemaal plaatsvinden bij Taverne ’t Koetshoes te Valkenburg. Van 20:00 tot omstreeks 02:00 zal deze avond plaatsvinden. De avond zal gaan worden ingevuld door de legendarische band Anderkovver. De gehele opbrengst zullen wij gaan doneren aan de stichting KiKa. Dit bedrag zullen wij op het einde van de avond bekend maken.

Mochten jullie interesse hebben om dit evenement bij te wonen, dan kunnen jullie kaarten kopen. Deze kaarten zijn 5,- euro per stuk en kunnen gekocht worden bij: Taverne ’t Koetshoes, bij Dani persoonlijk en bij Kay persoonlijk. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal beschikbaar. OP=OP!

In het filmpje zien jullie een kleine sfeerimpressie die er tijdens Gaas in de Gats ook zal zijn!

Hopelijk zeen veer euch allemoal 6 januari bie ’t Koetshoes um d’r un knallend feest van te make!!

GAAAASSSSSSS!!!!

 

Adres Taverne ’t Koetshoes:

Oosterweg 42
6301 PX
Valkenburg aan de Geul

 

Nieuwsarchief