Scholierenloop van Meerssen Marathon.

Dit jaar gaat de 3e editie van start van de Scholierenloop. Na het succes van vorig jaar hopen we dit jaar om nog meer deelnemers te mogen verwelkomen. Een prachtig sportevenement voor leerlingen van de middelbare school op het 2,5 kilometer parcours dat speciaal voor jullie is uitgezet!

Scholieren-algemene-info2.jpgDeelname
De scholierenloop staat open voor leerlingen van alle middelbare scholen. Elke loper of loopster loopt één ronde van 2,5 km. De tijden van de lopers worden individueel geregistreerd. Bij voldoende inschrijvingen zal sprake zijn van twee categorieën: de onderbouw (klassen 1 en 2) en de bovenbouw (klassen 3, 4, 5 en 6). Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

Inschrijven
Klik hier om direct in te schrijven. Na-inschrijven kan op zaterdag 12 september 2015 tussen 13.30 uur en 17.00 uur bij café de Keizer op de markt in Meerssen.

Herinnering / prijzen
Iedere deelnemer die finisht ontvangt een t-shirt en een medaille. Voor de winnaars van elke categorie is een bijzondere prijs beschikbaar.

Locatie
Het evenement vindt plaats op de Markt in Meerssen en start om 11.20 uur. De deelnemende scholieren worden verzocht zich om 10.45 uur te verzamelen bij de tent die centraal op de Markt staat.

Parcours
1 ronde op het 2,5 km parcours.

Nieuwsarchief