Stella Serious duckrace

 

18 december is zover...de Stella Serious Duckrace gaat van start.

Het Stella Maris College Valkenburg heeft een actie bedacht om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. 

Wij organiseren namelijk een spectaculaire Duckrace op de Geul in Valkenburg. Op 18 december worden de eendjes massaal te water gelaten in de Geul in en rondom het centrum van Valkenburg.
De eindstreep ligt onder de brug ter hoogte van de Polfermolen. De eendjes moeten het gehele parcours op eigen kracht afleggen. De enige ' hulp ' die is toegestaan zijn de luide toejuichingen 
van de leerlingen aan wal. 

De weken voorafgaand aan het evenement zullen de leerlingen proberen om zoveel mogelijk sponsoren te zoeken die hun badeendje willen steunen voor het goede doel.
De leerlingen met een prijswinnend eendje en de leerlingen die het hoogste sponsorbedrag ophalen kunnen een mooie prijs tegenmoet zien gesponsord door de Bijenkorf. Ook zijn er enkele prijzen
te winnen voor de 'adoptieouders ' van de eendjes. We sluiten de dag af met een kopje chocomel en een broodje knakworst die de leerlingen kunnen opsmikkelen onder het genut van een lekker deuntje verzorgd door onze huis-dj. 

In de avonduren zullen docenten van het Stella Maris College Valkenburg een cheque aanbieden aan de dj's van het Glazen Huis met een hopelijk zo hoog mogelijk geldbedrag.

Voor meer informatie over de Duckrace kunt u terecht op de Facebookpagina van het Stella Maris College:
https://www.facebook.com/stemacol/?fref=ts

 

 Schermafbeelding 2015-11-16 om 09.14.25.png

Nieuwsarchief