Serious Modeshow!

poster dfsr.jpgWij (Renate Stallenberg en Joni Bosch) zijn twee leerlingen van het Stella Maris college in Meerssen en zitten in de 5 havo klas en we komen in actie voor Serious Request. Voor ons profielwerkstuk organiseren wij een modeshow waarvan de gehele opbrengst naar het goede doel van Serious Request gaat.

De modeshow ‘Dressed for Serious Request’ vindt plaats in het Stella Maris college te Meerssen op 12 december. De deuren openen om 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur. Iedereen is welkom en nodig vooral al je vrienden en familie uit! De hele avond inclusief modeshow is mogelijk gemaakt door alle sponsors die meedoen. De kleding komt van winkels uit de regio Meerssen. We gaan alles voor de modeshow zelf regelen/organiseren. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen ons idee steunen door een kleine donatie te doen.

Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot 12 december!

Entree: vrije gift aan Serious Request

Bekijk voor meer informatie onze website http://dressed4request.weebly.com of doe alvast een donatie op onze actiesite bij 3fm http://kominactie.3fm.nl/actie/dressed-for-serious-request

foto joni en renate.png

Nieuwsarchief