Uitnodiging: Ouderklankbordgroep

Het Stella Maris College Meerssen–Valkenburg start een ouderklankbordgroep voor alle ouders van de huidige leerlingen en de ouders van de brugklassers die in augustus 2015 starten.

EERSTE BIJEENKOMST OUDERKLANKBORDGROEP IN COLLEGEZAAL LOCATIE MEERSSEN DINSDAG 7 APRIL 19.30 – 21.00 UUR.

U BENT VAN HARTE WELKOM, VOORAF AANMELDEN IS NIET NODIG.

sociale-media.jpgU leest het in de kranten, u ziet het op de televisie, u maakt er kennis mee via het internet: het onderwijs staat in het brandpunt van de belangstelling. En steeds gaat het om dezelfde vragen: doen we nog wel de goede dingen, past ons onderwijs nog wel bij de zo snel veranderende samenleving, bereiden we onze leerlingen wel goed voor op een toekomst waarvan niemand meer kan voorspellen hoe die eruit gaat zien?

Ook aan het Stella Maris College houden we ons intensief met deze vragen bezig. Een onderwijsontwikkelgroep is bezig met het ontwerpen van innovatieve onderwijsconcepten rondom 3 “guiding principles”:

  1. toekomstrelevant onderwijs
  2. persoonlijke leerroutes voor leerlingen
  3. leren in samenhang, rondom grote relevante maatschappelijke thema’s

Wij nodigen u, de ouders en toekomstige ouders van onze leerlingen, graag uit om met ons hierover in gesprek te gaan en te blijven. U bent daarom van harte uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst van de ouderklankbordgroep “onderwijsontwikkeling Stella Maris College” op dindag 7 april 19.30 uur collegezaal locatie Meerssen.

Met vriendelijke groet, namens alle personeelsleden en de schoolleiding,

Jacques van Loo, directeur Stella Maris College locatie Meerssen

Nieuwsarchief