Project Sri Lanka

Wij zijn een groep van 5 jongeren die deze zomer gedurende 2 weken vrijwilligerswerk zullen gaan verrichten in Baddegama, een plaats gelegen in het zuiden van Sri Lanka. Wij opereren onder de naam Project Sri Lanka.

sri lanka.pngMet het werk dat wij in Baddegama gaan doen hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de positie van kansarme ouderen en jongeren in Baddegama en omgeving. Zo zullen wij een aantal lessen gaan geven op scholen en activiteiten gaan ondernemen met jongeren en ouderen uit Baddegama.

Daarnaast zullen wij de reparatie van het dak van een schoolkeuken financieel ondersteunen.

De school is te arm om de reparatie zelf te bekostigen. Wij hebben toegezegd dat wij ervoor zullen zorgen dat het dak gerepareerd wordt. Natuurlijk zullen wij hier ook zelf de handen uit de mauwen steken, maar helaas is deze reparatie niet goedkoop en is er veel geld nodig voor het aanschaffen van bouwmaterialen en het inhuren professionele arbeiders.

Op zoek naar sponsors om dit bedrag bij elkaar te krijgen, zijn wij in contact gekomen met de Recycle Club. De Recycle Club is een organisatie die door het recyclen van cartridges geld ter beschikking stelt voor goede doelen waaronder ons Project Sri Lanka.

Wij hebben uw hulp hierbij nodig: gooi geen lege cartridges/toners (thuis of op het werk) weg maar verzamel ze. De lege cartridges/toners kunt u vervolgens deponeren in de boxen die in de leraren kamer en het OLC staan. De volle boxen worden te zijner tijd opgehaald en geleverd aan de Recycle Club.

Op deze manier helpt u Project Sri Lanka met het inzamelen van geld voor het dak van de schoolkeuken én draagt u een steentje bij aan ons milieu!

Voor meer informatie of vragen betreffende Project Sri Lanka kunt u ons bereiken per email:

woodystoop@gmail.com

Voor meer informatie of vragen betreffende de Recycle Club kunt u terecht op hun site: www.recycleclub.com

Onze dank is groot!

Leden van het Project Sri Lanka

Job Heusschen
Britt Bakker
Eva Visbach
Jesper Meulenberg
Wouter Stoop

Nieuwsarchief