Benefietconcert voor Papoea!

150218 foto Papoea9.jpegOp vrijdag 13 maart 2015, om 19.30 uur zingt sopranenkwartet Amica voor Papoea en is er pianomuziek door één van onze leerlingen, Laura Zeelen. Het concert vindt plaats in ons eigen Stella Maris College aan de Parallelweg in Meerssen. De opbrengst is voor het goede doel dat één van onze leerlingen, Inge Volleberg, in Papoea gaat bezoeken.

De muziek is een combinatie van klassiek en modern. Een gezellige avond voor jong en oud!

De avond wordt gevuld met zang van Amica afgewisseld door kleine presentaties door Inge over haar reis en de goede doelen waar het geld naar toe gaat. Ook kunnen jullie genieten van de meer moderne pianostukken door Laura en gastoptredens van Dave Bierstekers (zang) en Wim Roebroeks (slagwerk).

Stichting Global Exploration Samen met dertien andere leerlingen van verschillende scholen en twee begeleiders van Stichting Global Exploration bezoekt Inge pater Nico Dister. Deze Maastrichtenaar is naar Papoea geëmigreerd en heeft in Sentani de leiding over verschillende kindertehuizen, een school en een klooster.

130126 foto Amica3.jpgU bent van harte welkom!

Amica zingt onder begeleiding van Rob Waltmans.

Voor deze speciale gelegenheid zijn te gast: Laura Zeelen (piano), Dave Bierstekers (zang) en Wim Roebroeks (slagwerk).
Vrijdag 13 maart, 19.30 uur, Stella Maris College, Parallelweg 56, Meerssen
Entree: € 5,-.
Je entree, de opbrengst van de catering en eventuele andere vrije gaven komen volledig ten goede aan de kindertehuizen en de school van Nico Dister in Papoea.

Nieuwsarchief