SAMEN STERK voor NEPAL

Geachte lezer,

Een jaar geleden ben ik samen met Auktje begonnen met de voorbereidingen voor een boeiende reis naar Nepal en Tibet. Na de vreselijke aardbevingen in Nepal kwamen we op het idee om heel LVO te mobiliseren voor een inzamelactie. Ons netwerk is niet zo groot, maar met behulp van 28.000 leerlingen en meer dan 3000 medewerkers kunnen we het verschil maken!

nepal.jpgHet bestuur van LVO ondersteunt deze actie van harte, zodat we niet alleen op het Stella Maris College, maar ook op 22 andere locaties aandacht vragen voor de situatie in Nepal.

Samen met onze leerlingen proberen we sponsorgelden bijeen te brengen voor de bouw van noodhuizen en de wederopbouw van een aantal geheel verwoeste scholen. Hiervoor hebben alle leerlingen een formulier ontvangen, waarmee ze het sponsorbedrag kunnen verzamelen.

Met de ondersteuning van de stichting Kumari en Global exploration zorgen we ervoor, dat de donaties op de goed plek zullen komen.

Onze reis gaat door en over vijf weken hopen we in Kathmandu te arriveren. We hopen dan te zien, dat de projecten uitgevoerd worden, leerlingen naar school kunnen gaan en een dak boven hun hoofd hebben. Na thuiskomst informeren we jullie uit eigen ervaring over de resultaten van deze actie.

Op zondag 28 juni bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de eindmanifestatie in Valkenburg.
(Ook na deze datum zijn giften welkom).

Mogen we op uw steun rekenen?

Auktje en Hein Evers, docenten Stella Maris College Valkenburg en Meerssen.


Contante bedragen worden ingeleverd op school.
Direct zelf storten? Foundation Global Exploration:
IBANNL33RABO0155264451 BIC RABONL2U o.v.v. Samen sterk voor Nepal LVO

SAMENSTERK.png

Nieuwsarchief