Trots zijn wij op het Stella Maris College

dat werd duidelijk tijdens de Open Dag van de havo- en vwo-locatie op zaterdag 17 januari 2015.

Tussen 11.00 en 15.00 uur opende die dag de school haar deuren voor bezoekers. Enorm veel bezoekers wilden die dag een kijkje nemen binnen onze muren.
Trots toonden personeelsleden, samen met een groot aantal leerlingen, aan bezoekers de verschillende aspecten van het onderwijs en de begeleiding die onze school biedt.
Even mochten bezoeker proeven aan de sfeer binnen de school. Deze sfeer bestaat uit een prettige onderlinge omgang van personeel en leerlingen. Al decennia lang bouwen alle medewerkers van de school elke dag aan deze sfeer. Onze leerlingen reageren automatisch positief op de waarderende impulsen die zij krijgen. Hierdoor zit die sfeer voor alle medewerkers en leerlingen van de school stevig verankerd in het leven van elke dag. Leerlingen worden geleidelijk aan gevormd tot evenwichtige volwassenen.

Dat onze omgangsvormen aanstekelijk werken, hebben de bezoekers zeker gemerkt.

Het Stella Maris College is een school die hard werkt aan goede resultaten. Goede onderwijskundige aspecten zitten geworteld in de structuur van de school. Desalniettemin streeft de school constant naar verbeteringen. Tijdens de Open Dag hoorden bezoekers hierover meer in een toespraak van de locatiedirecteur dhr. van Loo.

Trots zijn alle personeelsleden van het Stella Maris College op ons onderwijs en begeleiding, onze resultaten, onze leerlingen. Zij zijn ook samen met alle leerlingen van het Stella Maris College trots dat u ons vereerde met een bezoek.

Nieuwsarchief