Stella Maris Caberet “Krijt”: Over een paar dagen de première!

lisanne3.jpgDe weken vliegen voorbij, vrijdag 30 januari a.s. is alweer de première van de 48ste editie van het Stella Maris Cabaret. Dit keer gaat de voorstelling over Remy, een jongetje dat gek is van dinosaurussen. Hoe te gek zou het zijn als hij nog eens een dino in het echt zou kunnen zien. Of dit gaat lukken is de vraag; in elk geval is er genoeg toneel, zang en dans om met een lach en een traan een avond lang te genieten.


Neem nu Lisanne, zij schittert weer in diverse solo’s bij het koor. Beleef mee hoe ze onze kleine dino freak met het nummer “Find your grail” omver blaast; een sneak preview van haar repetitie vind je rechts op deze pagina

De voorstellingen zijn te zien in de weekenden van 30, 31 januari, 1 februari en 6, 7 en 8 februari. Kaarten kosten 10 Euro. Nieuw is dat ze direct via de cabaret website besteld en betaald kunnen worden; dit gaat gemakkelijk, u ontvangt de kaarten per e-mail zodat u ze thuis gelijk kunt printen. Let op: houd de site in de gaten voor uitverkochte voorstellingen www.stellamariscabaret.nl! (foto Leon van Weert)

Nieuwsarchief