Inschrijven ouderavond 


Voor de Kerstvakantie hebben alle ouders (per mail of schriftelijk) een uitnodiging gekregen voor de oudergesprekken met de vakdocent(en) van hun zoon/dochter.

U kunt zich via Magister inschrijven voor deze oudergesprekken.

Wilt u gebruik maken van de gelegenheid om een gesprek aan te vragen met de vakdocenten van uw zoon/dochter kunt u dit dus nog kenbaar maken door in te loggen in Magister met uw ouderaccount en in te schrijven voor de betreffende oudergesprekken. 


Einde inschrijftermijn Meerssen: dinsdag 6 januari

Einde inschrijftermijn Valkenburg: vrijdag 9 januari


Meer informatie over het intekenen via Magister6:

Nadat u in Magister6 in het onderdeel OUDERAVOND op het tabblad SCHOOLPERSONEEL uw keuze voor docenten hebt ingevoerd, gaat u na op 'VOLGENDE ' te hebben geklikt naar het tabblad 'SAMENVATTING'.

Op dit tabblad krijgt u een overzicht van de gemaakte keuzes. Door
rechts bovenin dit tabblad op 'INSCHRIJVEN' te klikken worden de gemaakte keuzes bevestigd. Magister keert vervolgens terug naar het OUDERAVOND OVERZICHT
waar een samenvatting wordt getoond.
Mocht u de gemaakte keuzes willen wijzigen dan zal eerst op afmelden moeten worden geklikt. U kunt dan opnieuw inschrijven.


Mocht u toch nog vragen hebben over magister, neem dan contact op met de administratie (valkenburg: e.smeets@lvo-heuvelland.nl)

handleiding inschrijven ouderavond.pngNieuwsarchief