Manouk Pluis in grote finale AvroTros Junior Dance!

manouk.jpgNa een spannende halve finale op zaterdag 4 april is het Manouk Pluis uit Bunde gelukt om de grote finale van Junior Dance te halen, een programma van AVROTROS. Manouk liet zich van haar beste kant zien en daar kon heel Nederland getuige van zijn tijdens de rechtstreekse uitzending op NPO3.

Zowel de kinderjury, vakjury als ook het publiek gaven hoge scores aan Manouk. De vakjury beoordeelde haar performance zaterdagavond als uitstekend en gaf haar het hoogst aantal punten, met name haar inlevingsvermogen en danskwaliteit gaven de doorslag voor haar hoge notering.

In een moderne dans nam Manouk je mee naar de ontmoeting met haar eerste liefde. De choreografie van deze dans kwam van hiphop coach Shaker.

De finale van Junior Dance 2015 zal rechtstreeks uitgezonden worden op zaterdag 18 april om 19.00 uur op NPO3. Vanaf 19.00 uur kan op Manouk gestemd worden. Tijdens het programma laten ze het nummer zien waarnaar gesmt/gebeld kan worden. De finale wordt gepresenteerd door Tim Douwsma en Veronica van Hoogdalem, live uitgezonden vanuit de Crown Business Studio’s in Aalsmeer.

Dus zaterdag… 
allemaal stemmen op Manouk!!!

Nieuwsarchief