Make-Up Workshop bij Konad Benelux

 

 

Make up? Wie gebruikt het tegenwoordig niet. Steeds meer leerlingen gebruiken het en leerlingen van het 4e leerjaar KB/BB richting LWH (keuze onderdeel Wellness) kun je toch niets meer leren over make-up zou je denken? Niets is minder waar. Op 28 oktober jl. zijn een tiental dames naar Konad Benelux te Valkenburg geweest om een workshop “Dag make-up” bij te wonen.

Konad2.jpgTijdens deze workshop leerden de leerlingen hoe ze hun gezicht op een goede manier kunnen laten uitkomen door het gebruik van make up. Het op zoek gaan naar een kleur foundation die bij jou past, die overeenkomst met je eigen huidskleur bleek een heel karwei. Net iets te licht of net iets te donker, dan misschien 2 kleuren mengen? Met de goede hulp van Manon Engelbert, de begeleidster vanuit Konad, vonden uiteindelijk alle leerlingen de kleur foundation die paste bij hun huidskleur.

Dan de wenkbrauwen. Nooit gedacht dat wenkbrauwen zo belangrijk zijn. Je wenkbrauwen maken je hele gezicht. Deze moeten er dan wel goed op staan. De wenkbrauwen bleek het moeilijkst van het gehele gezicht. Hoe zorg ik ervoor dat mijn wenkbrauwen een mooie vorm hebben? Welke kleur gebruik ik voor mijn wenkbrauwen? Allemaal vragen die de leerlingen beantwoord hebben gekregen.

Als laatste gingen de leerlingen aan de slag met de ogen en de mond. Lijntjes onder en op de ogen, smokey eyes en mooie wimpers. Op welke manier kunnen we dit het beste aanpakken? Welke kleur lippenstift gebruik ik, zodat ik niet zo bleek lijk?

Voor de leerlingen was dit een zeer leerzame en interessante workshop. De vele tips en trics die zij ontvangen hebben, zullen zij in de toekomst zeker weten gaan gebruiken.

Wij willen Manon Engelbert van Konad Benelux dan ook bedanken voor deze leuke en leerzame workshop “Dag make-up”.

Nieuwsarchief