Scholierenloop op zondag 14 september 2014 

scholierenloop-uitgelicht1.jpgOp zondag 14 september 2014 vindt in Meerssen voor de tweede keer de scholierenloop plaats - dit is een hardloopwedstrijd die samen met de Marathon van Meerssen zal starten. De scholierenloop staat open voor alle leerlingen van middelbare scholen. Elke loper of loopster loopt één ronde van 2,5 km. Veel van onze nieuwe brugklasleerlingen hebben op de basisschool al meegedaan aan de jeugdloop - en dan wil je nu natuurlijk overstappen naar de scholierenloop!!!

Op maandagavond 1 september wordt om 19:00 uur een gratis verkenningsloop van het wedstrijdparcours georganiseerd. Vertrek vanaf de Markt in Meerssen. Je leert dan het parcours kennen en kunt je voorbereiden op de wedstrijd die twee weken later zal plaatsvinden.

Op deze website vind je meer informatie. Ben je sportief? Dan loop je natuurlijk de scholierenloop! Maar ook als jij niet Nadine Broersen of Usain Bolt of Churandy Martina bent: lopen is een feest en... 't wordt weer eens tijd voor een feestje!!!

Meer informatie op school: dhr Slijpen (gymnastiek) of dhr. Kerstges (wiskunde)! Owja: en zoek jij 't meer in de langere afstanden? Natuurlijk gewoon doen!

Nieuwsarchief