Het centraal examen komt steeds dichterbij en als alles goed gaat, sluit je het jaar positief af met mooie resultaten. Om je goed voor te bereiden op de eindexamens bieden wij, in samenwerking met Lyceo, de mogelijkheid om examentrainingen op jouw eigen school te volgen.

Lyceo_examentraining_bij_jou_op_school-300x250.pngLyceo; grootste examentrainer van Nederland
Lyceo is inmiddels uitgegroeid tot grootste examentrainer van Nederland; wij helpen jaarlijks duizenden scholieren bij de voorbereiding op hun examens. Wil jij ook gemiddeld tot een punt hoger scoren op je eindexamen? Of met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Een belangrijk voordeel van de samenwerking met Lyceo is dat we je de trainingen kunnen aanbieden met een korting van maar liefst 40%!

Locatie en examentrainingsperiode(n)
De examentraining vindt plaats op het Stella Maris College in Meerssen. De tweedaagse examentrainingen vinden plaats binnen de volgende periodes: van 28 tot en met 29 april, van 30 april tot en met 1 mei en van 5 tot 6 mei. De trainingen beginnen iedere dag om 10:00 en eindigen om 17:00.

Hoe meld ik mij aan voor een examentraining bij mij op school?
Op deze pagina kun je je inschrijven voor een of meerdere examentraining(en) naar keuze op jouw eigen school. Ga naar de volgende stap en selecteer het vak of de vakken waarin jij getraind wil worden. Benieuwd welke vakken jij kunt volgen? Klik dan snel op de afbeelding!


Nieuwsarchief