Challenge Day was wéér onvergetelijk!!

 

Dinsdag was het weer zover voor onze derdejaars. Het kon bijna geen verrassing meer zijn, aangezien dit het 3e jaar achter elkaar was dat leerlingen een Challenge Day gingen beleven in het 3e leerjaar. Er werd door iedereen nieuwsgierig en soms ook wel met een beetje spanning naar uitgekeken. Vanaf het eerste moment was het een te gekke bende met gekke spelletjes, een massale stoelendans en lachwekkende opdrachten. Allemaal onder de begeleiding van de 2 geweldige coaches Jake en Vincent. Als je de 26 docenten en begeleiders zo ver krijgt om zingend en dansend de leerlingen zo gek mogelijk te verwelkomen, moet je wel veel in je mars hebben.

IMG_5673.JPGVoor redelijk wat docenten was het de tweede of misschien derde keer dat ze aan dit geweldige evenement mochten deelnemen, maar het was geen seconde minder indrukwekkend. Leerlingen voelden zich heel snel veilig en vertrouwd voor het emotionele middaggedeelte. Lief en leed werd gedeeld, begrip werd gekweekt en de traantjes stroomden regelmatig. Het blijft aangrijpend en mooi om te zien dat leerlingen elkaar ook heel goed kunnen steunen, er voor elkaar zijn en elkaar helpen in plaats van elkaar soms juist verdriet te doen. Zoals Jake van Challengeday in zijn beste Nederlands zou zeggen: Don’t hurt eachother, maar geef elkaar een “knaffel”! ☺.

Elkaar respecteren is een waarde die wij voor iedere leerling van het Stella Maris College heel belangrijk vinden. Het is dan mooi om te ervaren dat deze dag daar zeker aan heeft bijgedragen.

Heel veel dank aan alle docenten en begeleiders & uiteraard ook aan alle leerlingen die er zelf een geweldige, onvergetelijke dag van hebben gemaakt!

Foto's van deze indrukwekkende dag zijn te zien via deze link.

 

Nieuwsarchief