LSD en Gala

Voor onze eindexamenkandidaten stond deze week in het teken van de laatste schooldag (LSD) en het gala. Tussendoor moest er wel nog even naar school worden gekomen voor de exameninstructie, maar het was duidelijk dat de leerlingen met niets anders bezig waren.


LSD

lsd 2014

Dit jaar was er vanuit school een nieuwe opzet bedacht voor LSD. Waar normaliter de leerlingen de gehele dag op school rondliepen, lessen verstoorden en het gebouw onder water zette, gingen de eindexamenkandidaten dit jaar voor het eerst weg van school. Voor de leerlingen een verrassing waar ze naartoe zouden gaan. Het bleek een uitstapje naar de Ardennen. Hier hebben de leerlingen een wandeling gemaakt langs het water. Dit water vroeg natuurlijk om problemen. Het weer liet het echter toe, waardoor het niet voor iedereen droog bleef.

Om half 2 werd de weg naar school weer afgelegd. De leerlingen konden samen met het personeel genieten van een heerlijk zelf gemaakte barbecue. Ook deze middag was het heerlijk vertoeven, waardoor er toch nog een klein waterspel onderling plaatsvond. Enkele leerlingen wisten echter geen grens, waardoor zelf een enkeling de vijver van dichtbij heeft gezien. Om 18.00 uur was een zeer geslaagde LSD ten einde.

 

gala 2014

GALA

Dit jaar was het gala op de vrijdag en betekende dit voor zowel leerlingen als docenten een mooie opening van de meivakantie. Na 3 jaar waren we weer terug op de mooie feestlocatie van kasteel Rijckholt. In een zeer mooie setting en vele toeschouwers, kwam de ene na de andere mooie wagen het terrein op rijden. Deze waren wederom zeer divers van tractor, tot sportwagen of motor. Nadat alle leerlingen aangekomen waren, ontstond er een mooi feestje tot in de kleine uurtjes.

Het fotoalbum van beide activiteiten kunt u terugvinden in ons fotoalbum. 
Onze dank gaat uit naar Bram van der Reijden voor de geweldige galafoto's!

Nieuwsarchief