GALA en LSD Valkenburg

Nog een paar dagen en dan begint het grote afscheid nemen van de vierdejaars leerlingen. Ook dit jaar zijn de mentoren en teamleiders er weer in geslaagd om enkele verrassende en leuke activiteiten te organiseren.  Lees hier verder voor een verdere uitleg.
 

LSD

Woensdag 23 april vieren de leerlingen van klas 4 hun LSD. Dit jaar is het LSD op een andere manier  georganiseerd. Alle vierdejaars leerlingen worden om 8.45 op school verwacht. Als verrassing nemen de mentoren en teamleiders alle leerlingen met een bus mee naar een voor de leerlingen nog onbekende locatie. Denk eraan dat je makkelijke (sport)kleding aantrekt die eventueel nat zou kunnen worden. Mocht je dat overkomen, is er wel een droog setje kleding nodig voor de terugreis en de BBQ op school.

De lessen voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3 gaan de eerste 5 uur gewoon door! Vanaf 14.30 zullen de vierdejaars weer terug op school zijn en kan de afsluitende BBQ beginnen.


GALA

Dit jaar vieren de leerlingen hun gala op vrijdag 25 april in “Kasteel Rijckholt” in Eijsden. De aankomstceremonie begint vanaf 19.00 uur. Iedereen is uiteraard van harte welkom om te komen kijken. Om dit goed te laten verlopen zijn enkele zaken wel erg belangrijk. De nadrukkelijke vraag aan alle bezoekers is om op tijd te komen zodat er geen verkeersopstopping ontstaat!!  Naast Kasteel Rijckholt is een aparte parkeerplaats voor bezoekers. Zorg dat u voorbij de oprijlaan bent en dan pas de parkeerplaats opdraait. De aanrijroute naar het kasteel en de Kasteelstraat dienen in elk geval vrij van geparkeerde auto’s te blijven.

Om de aankomst goed te laten verlopen zijn er dranghekken neergezet. Uiteraard aan iedereen het dringende verzoek om daarachter te blijven. Voor de galafoto’s van de leerlingen is het echt niet mooi als de rode loper bezet wordt door toeschouwers.  

Nieuwsarchief