Terugblik online Beleefcafé - 3 februari 2022

Vol trots kijken we terug op een fenomenale avond. Zowel voor- als achter de schermen werd bijna 2 uur lang keihard gewerkt om de live uitzending van het Beleefcafé goed te laten verlopen. De streaming gebeurde via YouTube. Voordat de uitzending begon kwamen de vragen al binnen via e-mail. Tijdens de streaming was dit ook mogelijk via WhatsApp. De vragen bleven binnenstromen. In rap tempo werden ze verwerkt door een team, zodat deze live beantwoord konden worden.

De reacties van buitenaf op het Beleefcafé waren lovend! De presentatoren begeleidden de uitzending alsof ze dit dagelijks deden. De leerlingen, leerkrachten en ook ouders van de ouderraad gaven welgemeende eerlijke antwoorden op de vragen.

De muzikale intermezzo’s door Tjen van Weersch uit 5 VWO, zorgden voor een sfeervol geheel.

Gaandeweg de uitzending bleef het aantal kijkers stijgen. Uiteindelijk hebben bijna 700 kijkers op de uitzending ingelogd.

Naast een goede doordachte, praktische en technische voorbereiding, waren het de mensen die vóór de camera stonden die er voor zorgden dat het een fantastische avond werd.

Een groot compliment voor alle mensen die deze avond tot een succes hebben gemaakt.

Klik hieronder om het Beleefcafé direct te bekijken via youtube.