Brugklas

De nieuwe brugklasleerlingen die zich ingeschreven hebben op het Stella Maris College, weten al in welke klas ze zitten. Met deze nieuwe klas gaan ze kennismaken op:

Woensdag 29 juni van 14.30 - 16.00 uur

Wij verheugen ons op jullie komst!

Wil je je al voorbereiden op volgend schooljaar? Hier vind je de schoolbenodigdheden van de eerstejaars leerlingen.

Www.Guyhouben.Com Stelllamarismeerssen Fullres 83

Binnenkort ga je een keuze maken voor een middelbare school!

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke activiteiten er zijn om kennis te maken met onze school. Deze zijn terug te vinden op de poster, maar er is ook meer informatie te vinden in het menu aan de rechterkant. Daarnaast kun je hier de belangrijkste informatie vinden over onze school die je nodig hebt om je aan te melden.

 

Wat gebeurt er verder met mijn aanmelding?

Als je ervoor kiest om je aan te melden bij het Stella Maris College dan moet je eerst het aanmeldingsformulier invullen. De gegevens van alle nieuwe leerlingen worden dan verwerkt. Ook krijgen wij de informatie van de basisschool, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op jouw komst. Als de aanmelding binnen is, krijgen je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Het schooladvies van de basisschool wordt gevolgd en met toestemming van jou en jouw ouders wordt er contact opgenomen met de basisschool als er nog vragen zijn.

Vlak voor de zomervakantie zijn de klassen ingedeeld en komen jullie op 29 juni alvast kennismaken met de nieuwe klas en mentor!