Vorderingen verbouwing

verbouwing.png22-7-2017: Op onze Meerssense locatie is in juni écht gestart met de verbouwing. Enkele zaken worden opgepakt: domein 1 (de oude bibliotheek) moet klaar gemaakt worden voor de nieuwe brugklasleerlingen, die allemaal instromen in de pilot: "het Gepersonaliseerd Leren". Dat vraagt om aangepaste ruimten en de zomervakantie is hét moment om grootscheepse wijzigingen in het gebouw aan te brengen.

Vanaf de straat is de extra verdieping, die op de school gezet wordt, het duidelijkst zichtbaar. Deze verdieping is nodig om ruimte te kunnen geven aan de leerlingen die in 2018 vanuit onze Valkenburgse locatie overkomen naar Meerssen. Klik op de foto voor het bijbehorende fotoalbum.

Duidelijker nog dan op de foto's kun je de extra voorzieningen zien op bijgaand filmpje:


Computerlokaal

lokaal29.pngEn er vinden ook kleine ingrepen plaats: lokaal 29 - een van oudsher "vast" Engels-lokaal wordt omgebouwd naar een computerlokaal. We hebben niet voor een standaard oplossing gekozen maar zijn zelf met steigerhout en bestaande spullen aan de slag gegaan. Klik op de foto voor bijbehorend fotoalbum.

 

Toiletten en verdieping part 2

28-7-2017: De overgang van oud naar nieuw is mooi te zien in de toiletgroep! En ook de verdieping is flink bijgewerkt, vergeleken bij de stand van zaken in de drone-video!

 

 

Verdieping part 3

4-8-2017: De werkzaamheden vorderen en vorderen. We maakten begin augustus nog even een paar foto's.

 

Verdieping part 4

13-8-2017: Ook in de bouwvakvakantie wordt gewoon doorgewerkt. En natuurlijk hangen wij met onze neus bovenop de vorderingen van de aannemer! Helaas maar een klein fotoalbumpje vandaag...

 

optopping.jpgOptopping waterdicht!

21-8-2017: Nu ook wat foto's vanaf de bovenverdieping zelf! Je ziet de binnenruimte die extra is gemaakt met de optopping. De kozijnen zijn geplaatst en ook de dakbedekking is aangebracht: we zijn waterdicht!

 

Optopping: buizen luchtbehandeling en tussenwandjes!

22-9.jpg!

22-9-2017: Het binnenwerk vordert gestaag. Binnenwandjes worden geplaatst en ook de luchtkanalen worden aangelegd. Binnenkort wordt plafond ingehangen! Foto's? Hier!