Breinv4a.jpg

LEZING over HET PUBERBREIN | 25 maart | Humoristisch en inspirerend

Waarom komen ze steeds te laat? Waarom houden ze zich niet aan afspraken? Waarom doen ze die veiligheidsbril niet op? Waarom zijn ze moeilijk te motiveren? Waarom kunnen ze niet voor werk maar wel voor de sportclub vroeg uit bed komen? Antwoorden hierop krijg je in de humoristische en inspirerende presentatie van Aletta Smits.
Maandag 25 maart om 20.00 uur. Kosten: €5,- voor leden, €7,50 voor niet-leden. Graag vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.

 lees meer


 

Read2me! voorleeswedstrijd

 

 read1.jpg

Op 12 februari vond in Bibliotheek Meerssen de finale plaats van Read2Me, DE voorleeswedstrijd voor de brugklassen. De finalisten waren Floris Soeren, Charlotte Deckers, Jill Kersemakers en Florian Bruinshoofd. Na een spannende strijd werden Floris en Charlotte als winnaars gekozen. Zij gaan op 8 april het Stella Maris College vertegenwoordigen in “de Oranjerie” in Roermond. Wij wensen hun veel succes!!!!


 

Jullie kunnen bij ons terecht voor al jullie vragen over literatuur enz en voor het uitlenen van materialen. Let op de openingstijden!

 Voor meer informatie zie www.bibliotheekmeerssen.nl

Past. Dom. Hexstraat 16A in Meerssen (Gebouw De Wereldster)